Restaurant al passeig de Coma-ruga

Portada » Restaurant al passeig de Coma-ruga

Restaurant al passeig de Coma-ruga

El Gastro Puppet: El teu exclusiu Restaurant al passeig de Comarruga

Enclavat al bell passeig marítim de Coma-Ruga, hi ha un tresor culinari que ha delectat comensals durant dècades: El Puppet. Des de la seva obertura el 1996, aquest restaurant ha estat un veritable referent gastronòmic a la Costa Daurada, oferint una experiència inigualable com.

La història d’El Gastro Puppet s’entrellaça amb la nova generació, que ha mantingut el seu compromís infrangible amb l’excel·lència culinària. El 2022, una nova generació va agafar les regnes del restaurant i el va transformar en un lloc encara més emocionant. Sota la denominació «El Gastro Puppet,» aquest establiment ha consolidat la seva posició com el restaurant al passeig de Coma-ruga per excel·lència.

La carta del Gastro Puppet és una celebració de la gastronomia mediterrània, oferint una àmplia varietat de plats que van des de les tapes clàssiques fins a creacions innovadores. Cada plat es prepara amb dedicació i es fa servir la millor selecció d’ingredients disponibles.

La ubicació al passeig de Coma-Ruga afegeix un toc d’encant inigualable a l’experiència. Gaudeix del teu àpat mentre contemples les impressionants vistes del mar, creant un ambient veritablement inoblidable.

Si busques un restaurant al passeig de Coma-ruga que combini tradició i creativitat culinària, El Gastro Puppet és una elecció perfecta. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura gastronòmica al cor de Coma-ruga, on la història i el sabor es fusionen per crear una experiència culinària excepcional.

PER A QUALSEVOL CONSULTA