Vermut a Coma-ruga

Portada » Vermut a Coma-ruga

Vermut a Coma-ruga

El Gastro Puppet: El millor destí per gaudir del Vermut a Comarruga

Al passeig marítim de Coma-Ruga, hi ha un racó culinari que s’ha convertit en una icona de la bona vida: El Gastro Puppet. Des del 1996, aquesta joia gastronòmica ha estat un punt de trobada per als amants del vermut a Coma-ruga i els plaers del menjar mediterrani.

El 2022, una nova generació va agafar les regnes d’aquest establiment i el va convertir a «El Gastro Puppet», elevant encara més el seu estatus com a destinació imperdible per gaudir del millor vermut a Coma-ruga.

El vermut a El Gastro Puppet és una experiència única. La nostra selecció de vermuts es marida a la perfecció amb una varietat de tapes i aperitius acuradament elaborats per realçar els sabors i crear una simfonia de plaers gastronòmics.

A més, el nostre restaurant ofereix una àmplia carta de vins i còctels que complementen a la perfecció cada elecció culinària. Cada beguda està seleccionada acuradament per satisfer els gustos més exigents.

La ubicació al costat de la platja de Coma-Ruga afegeix un toc d’encant addicional a l’experiència de gaudir del vermut. Relaxa’t i assaboreix la teva beguda preferida mentre contemples les impressionants vistes i el so relaxant del mar.

Si busques el millor lloc per gaudir, no busques més enllà d’El Gastro Puppet. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura gastronòmica al cor de Coma-ruga, on el vermut es converteix en una experiència inoblidable.

PARA CUALQUIER CONSULTA