La millor paella de Coma-ruga

Portada » La millor paella de Coma-ruga

Restaurante en Comarruga

El Gastro Puppet: La llar de la millor paella a Coma-ruga

Des del 1996, El Puppet ha estat un far culinari al passeig marítim de Coma-Ruga, i la seva corona gastronòmica indiscutible és la de servir la millor paella de Coma-ruga i els seus voltants. Durant més de dues dècades, aquest establiment ha estat un punt de referència a la Costa Daurada, i ha estat reconegut per la seva extraordinària mestria en la preparació d’aquest icònic plat espanyol.

L’any 2022, una nova generació va prendre el timó del restaurant i el va transformar a «El Gastro Puppet». Aquesta evolució no va fer més que elevar l’experiència culinària, posant encara més èmfasi a la joia de la corona: la paella. El menú ara ofereix una àmplia varietat de paelles, cadascuna més deliciosa que l’anterior, elaborades amb els ingredients més frescos i autèntics que et puguis imaginar.

El GastroPuppet

El que realment distingeix El Gastro Puppet és el seu indestructible compromís amb la qualitat i la tradició de la paella. Cada paella es prepara amb cura, seguint les receptes tradicionals i utilitzant els millors ingredients de la regió. El resultat és un sabor inigualable que et transportarà a la costa mediterrània amb cada mos.

La ubicació davant de la platja de Coma-Ruga afegeix un encant addicional a l’experiència. Gaudeix de la teva paella preferida mentre et delites amb les impressionants vistes i els sons relaxants del mar, creant una experiència veritablement única.

Si busques la millor paella a Coma-ruga, no busquis més. El Gastro Puppet és el teu destí perfecte. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura gastronòmica al cor de Coma-ruga, on la tradició culinària i la passió per la paella s’uneixen per crear una experiència culinària excepcional.

PER A QUALSEVOL CONSULTA